Ekipa BIZO vam s ponosom predstavlja novega uporabnika naših pametnih varčnih led žarnic Sengled. Postavni mladenič je uspešen reprezentančni rokometaš, znan tudi kot Super Mario, ki je v svojem matičnem klubu prejel prestižno nagrado »Osa leta 2015« (izbor za igralca leta RK Gorenje Velenje). To poletje se je po uspešnih štirih letih igranja za Gorenje Velenje preselil na Madžarsko, kjer bo odslej blestel v dresu Pick Szeged-a.

Ni bilo težko ugotoviti kajne? To je rokometaš Mario Šoštarič, ki je zaradi svoje prijaznosti, skromnosti in nalezljivega nasmeška hitro postal obraz podjetja BIZO.Mario Šoštarič, Sengled pametne žarnice, BIZO

Trenutno uporablja komplet dveh žarnic Sengled Pulse, ki si jih je že namestil v svojem stanovanju na Madžarskem. Ker sta žarnici lahko prenosljivi, jih brez problemov vzame s seboj kamorkoli. Uporabljal jih bo tako v svojem novem domu v tujini,  kot tudi na kratkih oddihih v Sloveniji.

Sam pravi, da je najbolj navdušen nad možnostjo upravljanja s svetlobo. Pametna aplikacija mu omogoča, da si ob večerih kar iz kavča, preko svojega Iphone-a, pričara čudovit, umirjen ambient s prijetno glasbo. Povedal nam je še, da je z varčnimi led žarnicami Sengled navdušil tudi svoje prijatelje, ki mu sprva niso niti verjeli, da si glasbo lahko predvaja kar iz njih samih. Pravijo, da je zvok iz JBL-ovih zvočnikov ki so vgrajeni v žarnici izjemno kakovosten, presenetila jih je tudi možnost upravljanja z glasnostjo.

Rokometaš, ki se v zasebnem življenju zelo navdušuje nad tehnologijo, že komaj čaka na novosti, ki v kratkem prihajajo iz Sengleda. Zagotovo bo eden izmed prvih, ki bo preizkusil težko pričakovano žarnico z video nadzorom, ki prihaja v avgustu.

Verjamemo, da bo Mario Šoštarič še naprej zadovoljen s samo uporabo in da mu bo tudi sprostitev ob naših Sengled varčnih žarnicah na nek način v pomoč za uspešno nadaljevanje kariere v tujini. Srečno!