Z NOVIMI VARČNIMI ŽARNICAMI SENGLED BODITE V KORAKU S ČASOM

Z NOVIMI VARČNIMI ŽARNICAMI SENGLED BODITE V KORAKU S ČASOM

Modernost, tehnološka naprednost in brezčasna eleganca…to je tisto, kar odlikuje pametne LED žarnice Sengled. Varčne žarnice Sengled ponujajo revolucionarne rešitve na področju osvetljave. V letošnjem letu so tako luč sveta ugledali novi izdelki Sengled, ki bodo vaš dom modernizirali in mu dodali pridih elegance. Podjetje BIZO vam predstavlja tri nove izdelke Sengled, ki jih boste lahko v Sloveniji ekskluzivno naročili na www.bizo.si.

Privij in prižgi varčno žarnico Sengled ter uživaj v glasbi z novim sistemom Sengled Pulse Flex. Sistem Sengled Pulse Flex omogoča, da vsaka žarnica, ki je povezana v sistem, predvaja svojo glasbo. Tako boste lahko v kuhinji uživali ob zvokih popularne glasbe, v dnevni sobi pa se boste lahko sproščali ob zvokih druge zvrsti glasbe. Gre za nadgradnjo sistema Sengled Pulse, s katerim lahko nadzirate svetlobo žarnice tudi izven vaših domov  z brezplačno aplikacijo za pametne telefone (iOS, Android).

Varčne žarnice Sengled Pulse lahko preprosto povežete z brezžičnim omrežjem in uživate v glasbi po svojem izboru. Nove LED žarnice so opremljene z zvočniki JBL, ki poskrbijo za odličen zvok. Zaradi možnosti povezave z brezžičnim omrežjem boste z varčnimi žarnicami Sengled Pulse Flex lahko poslušali glasbo iz vašega predvajalnega seznama ter iz drugi sistemov, kot sta popularni Spotify in Deezer. Poleg tega pa lahko z uporabo brezplačne aplikacije zatemnite svetlobo in si pričarate vzdušje po svoji meri. Varčne žarnice Sengled Pulse Flex so primerne za grlo z navojem E27.

Specifikacija varčne žarnice Sengled Pulse Flex

 

Za vse, ki si želite varčne žarnice Sengled Pulse in varčne žarnice Sengled Pulse Flex opremiti z unikatnim dizajnom, sta sedaj na voljo elegantna lestenca Onion in Horn. Onion ali po slovensko Čebula je popoln lestenec za vašo varčno žarnico Pulse. Dizajn „Čebule“ se bo harmonično skladal z vašim domom, saj jo odlikuje brezčasna eleganca. Višino enojnega kot tudi dvojnega lestenca Onion lahko prilagajate po vaših potrebah.

 

 

 

Horn, v slovenščini bi ga poimenovali Rog, je nosilec žarnice, ki je za vašo varčno žarnico Pulse Flex izdelan po meri. Horn bo še bolj poudaril inovativni dizajn varčne žarnice Sengled Pulse Flex. Kvalitetna izdelava in edinstven dizajn poskrbita za idealno ohišje varčne žarnice Pulse Flex. Enojni ali dvojni lestenec je na voljo v barvi šampanjca, srebra in bele z visokim sijajem.

 

Poslovna priložnost! Postani POSLOVNI PARTNER.