Na sejemu IFA v Berlinu podjetje Sengled predstavilo prihajajoče izdelke

Na sejemu IFA v Berlinu podjetje Sengled predstavilo prihajajoče izdelke

Ne ostanite v temi

Led žarnica Everbright


Nič več iskanja sveč in baterij ko zmanjka elektrike. Everbright je žarnica, ki se samodejno vklopi, ko zmanjka elektrike.

 

 Žarnica Everbright

 

Pametna osvetlitev, ko jo potrebujete.
Everbright ima vgrajeno litij-ionsko baterijo, ki lahko zagotovi do 3,5 ur svetlobe ob izpadu elektrike, tako da ne bo treba sklepati kompromisov med udobjem in varnostjo.

Inteligentno osvetlite vaš dom

Element Starter Kit

S to žarnico lahko v trenutku prilagodite svetlost in barvno temperaturo od toplo rumene do hladno bele barve (od 2700K do 6500K). Žarnica porablja 80% manj energije kot povprečna žarnica, ki jo imate doma. Statistiko porabe žarnic Element lahko preverjate preko aplikacije. Svetilnost žarnice lahko prilagajate preko aplikacije ali vašega obstoječega zatemnilnika.

2700K - 3300K - toplo bela barva (WW warmwhite)

3300K - 4300K - hladno bela (CW cold white)

4300K - 6000K - hladna dnevna svetloba (D daylight)

Vse te funkcije lahko brezskrbno nadzorujete preko aplikacije Sengled Element.

Pametna žarnica Sengled Elemet Kit

Pametna žarnica Sengled Snap

Snap povezuje IP kamero z varčno LED žarnico, katera vam omogoča polni pregled preko dneva in noči ne glede na to ali jo uporabljate kot zunanjo varnostno kamero ali kot elektronsko varuško. Gledate lahko video v visoki ločljivosti preko aplikacije, ali pregledate shranjene posnetke v oblaku. Enostavno določite območja za senzor gibanja in prejmite obvestilo kadarkoli se kdo prikrade v vaše varno območje. Preko vgrajenega mikrofona in zvočnika lahko žarnico uporabljate kot dvosmeren avdio domofon.   

Pametna žarnica Sengled Snap

Poslovna priložnost! Postani POSLOVNI PARTNER.