NAJVEČJI TEHNOLOŠKI SEJEM CES 2017 JE ZA NAMI: MED NAGRAJENCI TUDI SENGLED

NAJVEČJI TEHNOLOŠKI SEJEM CES 2017 JE ZA NAMI: MED NAGRAJENCI TUDI SENGLED

CES (Consumer Electronics Show) je največji tehnološki sejem, ki poteka vsako leto, vse od leta 1967. Letos so novitete iz sveta tehnologije in zabavne elektronike preplavile Las Vegas med 5. in 8. januarjem 2017. Na sejmu se je predstavil tudi Sengled s svojim portfeljem novih inovativnih produktov. Med njimi sta dva še posebej izstopala. Govora je o Sengled Element in Sengled Pulse Link. Sengled Element žarnica je prejela nagrado v kategoriji Eko-dizajn in vzdržljivost. V kategoriji Pametni dom pa je naslov prvaka pripadel Sengled Pulse Link adapterju.

Sengled sodi med globalne inovatorje na področju LED osvetljave. Sengled združuje varčne LED žarnice s popularnimi elektronskimi napravami. S končnimi ekološko prijaznimi Sengled izdelki lahko uporabnik ustvari povezan in varen pametni dom.

 

Zakaj je pametna žarnica Sengled Element posebna?

Pametna žarnica Sengled Element je oblikovana minimalistično in hkrati moderno. Njen funkcionalen dizajn omogoča enostavno integracijo žarnice v standarden navoj za žarnice. Poleg modernega in funkcionalnega dizajna žarnico Element odlikuje tudi energijska varčnost. Element žarnica porabi 80% manj energije kot žarnica z žarilno nitko. Čeprav uporablja le 9.8W, je njena moč enakovredna 60W. Dodatno varčevanje z energijo omogočajo napredne funkcije, ki jih lahko enostavno nastavljamo in spremljamo s pomočjo  iOS/Android aplikacije ali s pomočjo popularnih ekosistemov za pametne domove kot so Xfinity Home Comcast, AT&T Digital Life, Samsung Smart Things, Stringify. Tako lahko uporabnik ustvari urnik, s katerim določi, kdaj se bo žarnica avtomatično vklopila in izklopila. Poleg tega lahko nastavlja barvo temperature (od 2700K do 6500K) in spremlja porabo energije. Življenjska doba pametne žarnice Element je ocenjena na približno 22 let.

Sengled Element je poseben še iz enega, ekološko obarvanega razloga. Sengled je začel kampanjo z naslovom OneBulbOneTree »Ena žarnica eno drevo«. Pri tem so se zavezali, da bodo za vsako prodano žarnico Element posadili eno drevo. Na ta način želijo izničiti že tako nizek izpust CO², ki nastane pri izdelavi žarnice. S to kampanjo je Sengled Element postala prva CO² nevtralna žarnica na svetu.

 

Sengled Pulse Link je odličen dodatek k Sengled Pulse

Pulse Link se odlično dopolnjuje z že znano pametno žarnico Sengled Pulse, ki vsebuje integriran Bluetooth zvočnik znamke JBL. Adapter Pulse Link se poveže s televizijo ali sprejemnikom ter na brezžičen način prenaša avdio signal do Pulse žarnic. Uporabnik lahko uživa v visoko kvalitetnem stereo zvoku, lahko pa avdio signale loči na desni in levi kanal.

 

Sengled na CES 17 predstavil še nekaj novosti

Poleg nagrajenih dveh izdelkov, je Sengled na največjem tehnološkem sejmu postavil na ogled še Smartsense, Everbright, Twilight, Mood in Pint.

Smartsense je opremljen s senzorjem gibanja. Ko je gibanje zaznano, se luč aktivira in sveti 90 sekund.

Everbright žarnica (je že v ponudbi) je super rešitev v primeru, ko »zmanjka elektrike«. Žarnica lahko namreč sveti 3 ure brez elektrike in sicer s pomočjo notranje rezervne baterije.

Twilight žarnica se obnaša podobno kot notranje avtomobilske luči. Je prva LED žarnica, narejena za dom, ki sveti še 15 sekund po tem, ko je bila izklopljena. Tako lahko uporabnik varno zapusti sobo, ne da bi se spotaknil ob kakšno pohištvo.

Sengled Mood žarnica omogoča, da lahko uporabnik v enem koraku spremeni temperaturo barve iz nevtralne bele 5000K v toplo belo 2700K (in obratno). To lahko stori preprosto s stikalom in za to ni potrebna aplikacija za pametne naprave.

Zaradi velikega povpraševanja je Sengled razvil žarnico Paint. Gre za LED žarnico, ki spreminja barvo na podlagi RGB lestvice. Uporabnik lahko izbira med rdečo, zeleno in modro barvo svetlobe. 

Poslovna priložnost! Postani POSLOVNI PARTNER.