IFA 2017: Sengled uvaja nove izdelke na sejmu IFA 2017

IFA 2017: Sengled uvaja nove izdelke na sejmu IFA 2017

Sengled Solo 2 RGBW, Sengled Pulse Wave in Sengled Element RGBW posodabljajo portfolij za pozno poletje. Poleg tega je zelo aktualna nadgradnja paketa Sengled Snap Cloud.

Sengled, vodilni proizvajalec inovativnih svetlobnih rešitev za pametni dom, je na mednarodnem sejmu za potrošniško elektroniko IFA (Berlin, 1. - 6. september 2017, Smart Home hall 6.2, št. 104)  napovedal in predstavil razpoložljivost izdelkov Sengled Solo 2 RGBW in Sengled Pulse Wave. Poleg tega je specialist za pametno osvetlitev predstavil Sengled Element RGBW žarnico in nekaj novih funkcij pametne LED žarnice z varnostno kamero Sengled Snap, pri kateri lahko uporabniki sedaj brezplačno dostopajo do video vsebin iz zadnjih 24 ur.

Sengled Solo 2 RGBW – nova žarnica, s katero lahko spremenite svojo dnevno sobo v nočni klub.

Sengled Solo 2 RGBW združuje zvok in barve, v eni sami žarnici, z vgrajenim bluetooth zvočnikom. Barvna led žarnica omogoča disko učinke s prilagajanjem barve, na podlagi zvoka.

S 16 milijoni barv in petimi privzetimi barvnimi vzorci, ki jih lahko enostavno upravljate z aplikacijo, se lahko vaša dnevna soba spremeni v plesišče. Z načinom »go to sleep« žarnica Sengled Solo 2 RGBW samodejno zatemni svetlobo in ugasne glasbo. Tako lahko s prijetno atmosfero zaključite zabavo ali družaben dogodek.

Pametna žarnica SENGLED SOLO 2 RGBW

Sengled Pulse Wave - prostorski zvok s stropa

V seriji Sengled Pulse se pridruži Sengled Pulse Wave, LED-stropna svetilka z vgrajenim JBL Bluetooth zvočnikom. Žarnica se lahko enostavno integrira v strop in navduši s sodobnim dizajnom. Z brezplačno aplikacijo lahko prilagajate svetlobo, nadzirate glasnost in izboljšate zvok. Poleg tega se lahko z glavno žarnico poveže do sedem Wave satelitov in tako ustvarite popoln prostorski zvok.

 Sengled Snap

Sengled Element RGBW - prinaša barvo v vaše življenje

Z novim izdelkom v družini Sengled Element lahko s Sengled Element RGBW led žarnico, prilagajate  svetlost, ustvarjate programirane scenarije in celo izbirate barvo v posamezni led žarnici. Z izbiro do 16 milijonov različnih barv, Sengled Element RGBW zagotavlja atmosfersko osvetlitev v vsaki situaciji. Z oddaljenim upravljanjem preko standarda ZigBee lahko v pametnem domačem omrežju priključite do 64 LED žarnic: preprosto se povežite in prijavite prek brezplačne aplikacije in že imate popoln nadzor nad osvetlitvijo, bodisi doma ali ko ste na poti.

Pametna žarnica Sengled Element RGB

Sengled Snap - nadgradnja za domač video varnostni nadzor

S svojo vgrajeno varnostno kamero, mikrofonom in zvočnikom, Sengled Snap močno prispeva k varnosti doma. Na sejmu IFA 2017, Sengled predstavlja nadgradnjo shranjevanja video vsebin iz vgrajene varnostne kamere. Stranke so prej lahko brezplačno prenesle video posnetek v živo z varnostne kamere v žarnici prek oblaka. Zdaj ima stranka možnost, da brezplačno dostopa do video vsebin v »oblaku« zadnjih 24 ur. S tem se podjetje Sengled odziva na povratne informacije svojih kupcev, ki so po anketi želeli brezplačno razširitev paketa Sengled Cloud oblak.

Cene

Videoposnetki iz Sengled Snap varnostne kamere zadnjih 24 ur je kupcu na voljo brezplačno. Vsakemu, ki potrebuje še več prostora za shranjevanje, lahko uporabi paket Sengled Basic plus za samo 6,50 EUR mesečno z 7-dnevno video vsebino ali za 18,50 EUR s 30-dnevno video vsebino. Testna različica paketa Sengled Basic plus, je brezplačna 30 dni. 

Sengled Snap

O podjetju Sengled

Sengled je vodilni ponudnik inovativnih svetlobnih rešitev s sedežem v Šanghaju. Podjetje ima podružnice v Düsseldorfu, ZDA, Kanadi in Avstraliji. Sengled ima v lasti okoli 200 patentov po vsem svetu in je že 15 let specializirano za proizvodnjo svetlobnih izdelkov za poslovne in zasebne kupce po vsem svetu. Ponuja tako visoko kakovostne kot tudi energetsko učinkovite alternative za konvencionalne žarnice. Sengled LED rešitve so svetlobne rešitve za 21. stoletje: omogočajo novo dojemanja osvetlitve in vodijo pot v energetsko varčen in stroškovno učinkovit svet svetil.

Družba deluje v skladu z največjim razvojem inovativnih izdelkov, ki v proizvodnem procesu nimajo nepotrebnega vpliva na okolje. Istočasno pa izdelki vsebujejo dolgo življenjsko dobo, prvovrstno svetlobo in visoko učinkovitost. Naša vizija je navdihniti svet z inteligentnimi svetlobnimi izdelki in vedno novimi, svežimi idejami: možnosti so skoraj neskončne. Tudi zaradi tega je simbol neskončnosti v središču logotipa Sengled.

Poslovna priložnost! Postani POSLOVNI PARTNER.