Pametna led žarnica Sengled Pulse Satelit

Nov

Doživite svetlobo drugačne vrste

Dodatna LED zatemnilna žarnica z integriranim JBL zvočnikom. Ne deluje samostojno, potrebujete Sengled Puls Set, ki vsebuje master žarnico. Povežete lahko do 8 žarnic skupaj. 

Povečajte svoje bivalno udobje s pametno razsvetljavo in z neskončnimi možnostmi ustvarjanja. Dobrodošli v našem svetu…

Več podatkov

64,90 €

Na seznam želja

Navoj E27
Moč LED žarnice 8 W
Svetlobni tok 600 lumnov
Kot žarkov 105°
Temperatura barve 2700 kelvinov – toplo bela
Indeks barvne reprodukcije (CRI) 80
Možnost zatemnitve Da, z aplikacijo, ne prek zunanjih stikal
Energijske potrebe 120 VAC, 60 Hz, 170 mA ali 230 VAC, 50Hz, 120ma
Poraba energije 13 wattov (povprečno) 30 wattov (maksimalno, LED + zvočnik)
Temperatura obratovanja 0°C do +35°C
Barva ohišja Bela, kositrna ali rdeča
Dimenzije Višina 140 mm; premer 98 mm
Teža 420 g
Zvočnik 13 wattov z učinkom prostorskega zvoka
Frekvenčni razpon 100 Hz – 20 kHz
Bluetooth standard V2.1 + EDR (Class 2)
Bluetooth profil A2DP, AVRCP, SPP in drugi

Vsaka pametna žarnica ima vgrajen večkanalni brezžični stereo zvočnik. Preprosto privijete žarnico v žarnično grlo. Nato si prenesete in namestite aplikacijo na vaši pametni napravi ter uživajte v predvajanju glasbe, nadzorujte glasnost zvočnikov in svetlost vaše žarnice. Ali ni to prava glasba za vaša ušesa?

Sengled-ov izdelek Pulse je pametna žarnica ki kombinira možnost zatemnitve LED luči, z visoko kakovostjo JBL Bluetooth zvočnika. Vse to vas vodi do popolnoma nove izkušnje, ki jo enostavno nadzorujete.

Preprosto privijete žarnico v žarnično grlo in upravljajte z razsvetljavo in zvokom preko skoraj vseh pametnih Bluetooth naprav, vključno z iPhone-i in iPad-i. Doživite bogat stereo zvok JBL zvočnika v kombinaciji zatemnitve ali osvetlitve prostora brez nepotrebnih napajalnih kablov ali daljinskega upravljalnika. Pametno žarnico Pulse lahko uporabite v svetilih ki jih že imate doma. Medtem ko vam vse to omogoča že obstoječi vir energije, lahko le še uživate v vaši najljubši glasbi ter si tisto pravo razpoloženje ustvarite z različno osvetlitvijo ali zatemnitvijo prostora. Naša inovativna aplikacija ponuja popoln nadzor, tako nad svetlobo, kot tudi nad zvočniki.

SPECIFIKACIJE

 • LED zatemnilni žarnici z integriranim zvočnikom, ki ne potrebujeta dodatnih inštalacij, daljinskega upravljalnika, le vašo pametno napravo.
 • Uživajte v kombinaciji svetlobe in zvoka na povsem nov način. Led žarnici izjemno varčujeta z energijo in ponujata visoko kakovosten zvok iz JBL – ovega stereo avdio sistema.
 • 1.75" polno frekvenčni zvočnik JBL®, zvočniki s prostorskim zvokom. Ena žarnica je lahko desna, leva ali kot stereo (13Watts (Max.) @ 8ohms / žarnico; frekvenčni odziv 100Hz-20kHz).
 • Povežite največ osem brezžičnih žarnic z zvočnikom. Ena master (glavna žarnica) podpira do sedem satelitov (dodatne žarnice). Dodatne žarnice delujejo v povezavi z glavno žarnico. Vse to nudi neskončne ure užitka s svetlobo in glasbo za vsakogar, vsepovsod.
 • Naša intuitivna aplikacija ponuja brezhibno kontrolo nad svetlobo in zvokom ob poslušanju vaše najljubše glasbe ali drugih medijev.
 • Napajanje: 100 ~ 120V ali 220 ~ 240V AC, 50 / 60Hz. Poraba energije: 15W (svetloba in zvok)
 • Svetlost: 600 lumnov, barvna temperatura: 2700 K, Ra: 80, kot svetlobnega snopa: 105 °.
 • Na voljo za žarnično grlo: E27. Žarnice so dobavljive v treh barvah in sicer: siva, rdeča in bela.

VSEBINA PAKETA

 • Žarnica satelit (S)
 • Uporabniška navodila
 • Hitra navodila
 • Garancijska izjava

VIDEO PREDSTAVITEV

PRENESI MOBILNO APLIKACIJO

Naše intuitivne iOS in Android aplikacije (preko katerih ste povezani s pametno žarnico), vam ponujajo brezhibno kontrolo nad svetlobo in zvokom.

itunesplay

Poslovna priložnost! Postani POSLOVNI PARTNER.