Pametna žarnica Sengled Element

Nov

Z Element žarnico je nadzor nad svetlostjo in različnimi vzdušji, ustvarjenimi z različnimi svetlobami, otročje lahko prav tako pa tudi ustvarjanje programiranih scenarijev. Sengled Element je na voljo kot starter kit z dvemi žarnicami in Zigbee hub vmesnikom, ki omogoča nadzor od doma ali na poti. Povežete lahko do 50 žarnic za pravo osvetlitev ambienta.

Več podatkov

24,90 €

Na seznam želja

Sengled Element žarnica je odlična rešitev za prilagajanje barve svetlobe, ki bo za vas v določenem trenutku najbolj primerna. Paket vsebuje Element žarnico, za upravljanje vseh funkcij, potrebujete Sengled Element Kit.   

Pametna žarnica Sengled Element je oblikovana minimalistično in hkrati moderno. Njen funkcionalen dizajn omogoča enostavno integracijo žarnice v standarden navoj za žarnice. Poleg modernega in funkcionalnega dizajna žarnico Element odlikuje tudi energijska varčnost. Element žarnica porabi 80% manj energije kot žarnica z žarilno nitko. Čeprav uporablja le 9.8W, je njena moč enakovredna 60W. 

 

 

 

 

S Sengled Element aplikacijo boste lahko s pomočjo pametnih naprav enostavno prilagajali barvo svetlobe (od 2700K do 6500K) in jo tudi zatemnili. Še več. Z aplikacijo boste lahko določili tudi urnik, kdaj boste želeli, da bo žarnica svetila. Tako boste lahko prižigali ali ugašali luč na daljavo. Aplikacija vam torej omogoča, da boste imeli luči pod nadzorom kadarkoli in kjerkoli. S tem boste lahko doprinesli varovanju vaših prostorov pred potencialnimi tatovi, saj boste z nadzorovanjem žarnic na daljavo lahko ustvarili občutek, da prostor ne sameva.

itunesplay

Sengled Element je poseben še iz enega, ekološko obarvanega razloga. Sengled je začel kampanjo z naslovom "OneBulbOneTree", ena žarnica eno drevo«. Pri tem so se zavezali, da bodo za vsako prodano žarnico Element posadili eno drevo. Na ta način želijo izničiti že tako nizek izpust CO2, ki nastane pri izdelavi žarnice. S to kampanjo je Sengled Element postala prva CO2 nevtralna žarnica na svetu.

 

 Element žarnice porabijo 80% manj energije kot klasične žarnice. Skozi aplikacijo boste lahko spremljali tudi porabo energije. 

itunes play

 

Tehnični podatki

Številka modela: Z01-A60EAE27
Oskrba z energijo: 220-240V 50Hz
Navoj: E27 / B22
Poraba električne energije: 9.8W ±10%
Delovna temperatura: -20°C ~ +40°C
Vlažnost zraka: 10% - 95%
Svetlobni tok: 806 lumnov
Barvna temperatura: 2700-6500 K, možnost spreminjanja s pomočjo aplikacije
Življenjska doba: 25.000 ur
Indeks prikaza barv: >80
Kot žarka: 270°
Možnost zatemnitve: Da, z aplikacijo ali stenskim stikalom vklop/izklop
Protokol Zigbee: Zigbee HA 1.2.1; Zigbee pro
Svetlobni žarek: Topla bela
Dimenzije: premer-60mm; višina-120mm
Teža: 210g

Poslovna priložnost! Postani POSLOVNI PARTNER.